• SomiZé

  újonc

  Rendben, legyen így. Kérlek, hogy holnapi érkezéssel utald a pénzt, én is feladom holnap.

  Dicsőség és Kondi!

 • Deadpapa

  fanatikus tag

  Háát figyelj ma úton voltunk párommal mondta hogy vegyem vissza max össze rakok neki egy gépet az övé már úgy is öreg.Na de kezdjük az elején.Meg tehettem volna azt is veled hogy leszarom.A szó szoros értelmében.Irhattam volna azt hogy miután irsz hogy jó majd pár nap múlva hibát találtál nem sokan foglalkoznának veled.Azt mondhattam volna sajnálom használt te barmoltad össze mert 100 ból 90 ezt irta volna neked.Én kurvára 1 órán át keresgéltem azokatt a képeket amikkel feltették anno mikor vettem hogy milyen állapotban.Volt.Nem volt rajta a sarkán akkor az a szar.De még nem is emlékszem rá.Foltra emlékszem és a képeken is látszik amit küldtek nekem a tüskék közepe fele.Na de ezt hagyjuk.Ott tartottam mondta párom vegye vissza de ezek után hogy fenyegetsz mert neked nem tetszik küllemre a cpu ami a feladatát elvégzi hááát ember.Nem igazán érdekel a beárazás a srácoknál mert nem helytálló és nem is tartozik ide.Polgári útra térjünk ki.Mint mondtam nem a pénz érdekel inkább az elv.Háát akkor segitek neked picit és jól gondold meg mert nincs több ajánlatom.Körülbelül 2x ennyibe kerülne neked egy polgári per.És nem beszélve arról hogy semmilyen garancia nincs a hirdetésben írva.Kapugarancia és kész.De amit felajánlottam az csak a jóindulatom miatt és kicsit a lelkiismeretem miatt volt mert a lappal is mesélted hogy jártál és nekem is volt ilyen szar szériám.Na folytatjuk a Cpu megy te bemész a bíróságra majd elmondod vettél egy valamit ami küllemre nem patika és az új ár 10% kaptad meg de tökéletesen működik és neked kell 60 e ft vissza.Körülbelül ennek lefolyása 1-2 év.De 1 minimum.Addig a CPU-t elveszik tőled és se pénz se cpu.Igy hát add el nekem 50 e ft ért megveszem páromnak.Küld el és ha megy mert én úgy vettem ki és küldtem el hogy még meleg volt akkor utalok neked 50 e ft ot.És ahogy az elején irtam egyszeri ajánlat vagy akkor ha nem jó tekintsük lezártnak az üzletet tartom magam a hirdetésben leirtakhoz hogy Garancia nincs ennek tudatában vetted.

 • SomiZé

  újonc

  Értem.
  Az, hogy ez lehetséges esztétikai probléma, azt csak én vetettem fel, egyáltalán nem így van, az erősebb nagyításokból kiderül.


  Csak azért nem fotóztam le akkor erősebb nagyításban, mert bíztam az írott szavaidban. Ezt írtad: '' Ha baja lessz kapsz lapot. Ha vissza akarod küldeni az sem baj. '' És most hirtelen baj. Értem én, hogy nincs rá garancia, nem is gondoltam. Az viszont egyértelmű, hogy ha sérült árut adsz el, akkor 1. vagy közlöd az elején, hogy el tudjam dönteni akarom e,
  2. vagy, ha nem tudtál róla, akkor visszaveszed szó nélkül, ha a másik fél így nem akarja.
  Nem sérült árut akartam venni, és a hirdetésedben sem volt benne.
  Hogy a 60e vicc? Igen, az. Sérült proci ennyit nem ér. De örömmel beáraztatom, hogy lássuk a nagyságrendet.
  Az, hogy most írod, hogy nem volt a széle lepattanva, ne haragudj, de ez egy nyílt vád, hogy nálam sérült, ami nem így volt. Rögtön szóltam, fényképekkel együtt.
  Szóval, a lehetséges verziók:
  1. visszaveszed teljes 60e forintos áron (te mondtad ,hogy vicc az ár, tehát simán megéri neked, biztos el tudod adni drágábban)
  2. megvárjuk a srácok beárazását és eldöntöm, hogy akarom e annyiért. De nem fogom nagyon akarni ezek után még ingyen sem.
  3. polgári peres út ...azt egyikünk sem szeretné.

  Dicsőség és Kondi!

 • Deadpapa

  fanatikus tag

  Hali.Természetesen ha működik akkor nem áll módomban vissza venni.Esztétikai probléma egészen más mint a működési.6 hó garancia van a működésére ha bármi probléma lenne vele.De annyira olcsón adtam és megy is hogy értelmét nem látom.Mondjuk át néztem a képeket folt a lábaknál és egyebek voltak rajta mikor vettem de a sarkán az a nagy lepattanás szerűség nem és kivételkor sem.Ha el megy 6 hónapot el fog menni 6 évet is.Munka cpu.Ne haragudj de amúgy sincs rá garancia és ilyen árban főleg hogy.Ennyit tudok tenni érted.Használd egészséggel mert egy jó cpu.600 e ft még én is 250 ért vettem pár éve.Ehez a 60 vicc.Nem a pénz a baj hogy vissza vegyem hanem csak simán elv.Megy működik teszi a dolgát akkor minden remek.

 • SomiZé

  újonc

  Szia!
  Működik a proci.
  Ettől függetlenül nem szeretném így használni. Bocsi, de tényleg nem érzem jól magam ezzel kapcsolatban.
  Légyszi, indítsuk el a visszavételt!
  Erre a számlára küldheted a 60 ezer forintot:
  Somogyi Károlyné
  11648000-08125601-48000009
  Küldöm érték biztosítva, törékenyként. ( Mikes Norbert, 4731,Tunyogmatolcs, Béke u. 6.)
  Köszönöm szépen!

  Dicsőség és Kondi!

 • Deadpapa

  fanatikus tag

  Külső nyomok csak tedd bele nyugodtan. Vissza néztem mikor vettem ilyen volt. Nem maradt szerintem eszemben. Ha baja lessz kapsz lapot. Ha vissza akarod küldeni az sem baj. Mi most vagyunk a Jón tengeren jövő héten leszek othol.

 • SomiZé

  újonc

  Hali! Hogy ment a meló?
  Figyu, annak ellenére, hogy nálad ment, nem merem beletenni a procit a lapba.
  Bocsi, de így nem szeretném megtartani. Szólj, ha kezdhetjük intézni!
  A RAM-ok jónak tűnnek, maradhatnak, de ha ezeket használnád a továbbiakban, akkor küldöm azokat is, nem ragaszkodom hozzájuk. Ahogy szeretnéd.
  Köszi szépen!

  Dicsőség és Kondi!

 • Deadpapa

  fanatikus tag

  Igen 2 ghz van rá irva de 2.2 es.Ezt én sem értettem soha.Talán az ES jelzés miatt egy erősebb verzió.Visszatérve szuerintem esztétikai eléggé lakknak meg minimal nyáknak tűnik.Tényleg nincs szerencséd.Én is igy volta mAgusztusban.Nekem amit rendeltem memo azok helyett nem mennek.Nem indul el velük a gép.Csak fekete kép.

 • SomiZé

  újonc

  Igazából még alaplapom sincs, mert a "vadi új - nagykerből-csere-garis-lap" tokozásában 8-10 tüske mellől kiolvadtak (!) a tuskók és még néhány tüske is elszíneződött. Szóval kezdem magam úgy érezni, mint Bagaméri.
  Amúgy, ha egy proci sérülés mentes, akkor nagyon ritka kivételektől eltekintve örök élet meg még 2 nap. Így nem tudom meddig mehet. Lehet, hogy tényleg csak "esztétikai " sérülése van és boldogan élünk, amíg akarunk, de az is lehet, hogy tényleg sérült és fél év múlva bemondja az unalmast. Egyébként meglepett, hogy ez 2,0 GHz-es. Igen, azt írtad a hirdetésben, viszont a termékinfo a 2,2GHz-eshez vitt, és nincs is más az Intel oldalán, csak a 2,2-es. Ezek után néztem.... na, mindegy. Beszéljünk, amikor visszajöttél! Addig remélem, lesz lapom és ki tudom próbálni.
  Nem akarom, hogy úgy érezd "haragszom" rád, viszont ezt meg kell oldanunk, mert ahogy az örök klasszikus szól "nincs jó érzésem ezzel kapcsolatban"
  Na, egyelőre figyelj a munkára, aztán beszélünk.

  Dicsőség és Kondi!

 • Deadpapa

  fanatikus tag

  Uhh.Hidd el nem ma kezdtem ha látom fel sem teszem.Ez a cpu alaplapból van kivéve melóból.Biztos hogy megy zökkenő mentesen.Természetesen ha nem megy vissza veszem.De okt5 pénteken megyek haza ami azt jelenti okt8 ig ugy sem tudom át venni vagy utalni neked.Próbáld ki hajsd meg.Menni biztos fog.Ahogy el nézem a képeken tüskét nem érint a gond érintkező felület van minden pin-en.Lehet nekem is igy ment.Sőőt ezek szerint biztos mert ez a 2. képen úgy néz ki mintha el lenne ejtve vagy nem is tudom.Lakkréteg sérülés.Persze ha igy nem akarod meg értem.De próbáld azért ki.Ohh már bánom nem fotóztam le.

  Ma még tudok irni.Holnaptól Ukrajna a héten.Az nem EU-s ország se telefon se net mert rohadt drága

 • SomiZé

  újonc

  Szia!
  Több helyen sérült a proci. Szólhattál volna!
  Mit csinálunk? visszacsináljuk a bizniszt?

  Dicsőség és Kondi!

 • Deadpapa

  fanatikus tag

  Reklámfilm forgatás Olaszban Ukrajna Lagzi.Most pár nap ukrajna ott se net se telefon.Majd szerdán olasz

 • SomiZé

  újonc

  megjött a cuccos, köszi! mai napon hozzám kerül... hogy mikor lesz lapom, azt sajnos nem tudom. Mindenképpen visszajelzek.

  Dicsőség és Kondi!

 • SomiZé

  újonc

  oké.
  Hát, nem vagyok egy tuning guru, úgyhogy lehet, hogy majd kérdezgetlek.
  Azt néztem, hogy az X99S lap csak a 2658A procit támogatja, de ezek szerint akkor megeszi az 'A' nélkülit is.
  Viszont amit szereztem lappal probléma volt, úgyhogy húzódik az ügy. Nem tett boldoggá :(
  Köszi! Jó utat, meg szórakozást, vagy bármi is legyen! :D

  Dicsőség és Kondi!

 • Deadpapa

  fanatikus tag

  Szia.Majd itt irj .Október5 ig Ukrajna majd Olaszország.Teszteld hajsd meg .Ramok 2133 an fognak menni a cpu miatt de a Cl-t le tudod venni 13 ig igy.Ami jóóó.

 • SomiZé

  újonc

  Hirják Ágnes Klára szlájáról megy, a közleményben vannak az azonosítások.
  Bocs, ha vasárnap esti szunyókálásból ébresztettelek.
  Várom, köszi!

  Dicsőség és Kondi!

 • Deadpapa

  fanatikus tag

  1 napos posta értékbiztositva törékenyként.

  11773346-01310405 OTP Kozma Zsanett

 • SomiZé

  újonc

  Hali!
  Milyen formában küldöd a postával?
  Somogyi Zoltán
  Budapest, 1214
  Kossuth Lajos u. 126. Fsz 1.
  Cpu: E5-2658 v3
  Ram: 4x4GB G.Skill

  Köszönöm!
  Z

  Dicsőség és Kondi!

 • Deadpapa

  fanatikus tag

  Le jár a hirdetés egyenlőre nem is ujitom meg.Szal marad a cucc.Ha kell szólj.De ami van eladó 40 ért itt hardveren baba kis lap

  Ez a lap ami nekem van

 • SomiZé

  újonc

  Pedig már beleéltem magam. :)
  Nem lesz egyszerű MSI X99 sli plust kerítenem. Amint megvan, szólok. Ha meg elviszik közben, akkor meg szomorú leszek. :W
  Köszi! Legyen jó napod!

  Dicsőség és Kondi!

 • Deadpapa

  fanatikus tag

  Hali.Alaplap marad egyenlőre.Haver még nem akarja bontani okt20 ig amig tart neki a szezon a sajátját.Igy cpu ram cooler posta 100 occó pénz.

 • Deadpapa

  fanatikus tag

  06307018737 hivj fel meg van az egész szett. Alaplapot nem akartam cserélni de lehet váltok még is.

 • SomiZé

  újonc

  Köszönöm! Visszajelzést várok egy X99 es gépről. Ha azt sikerül ésszerű áron elhozni, akkor kicserélem a procit a Xeonra. Egyelőre pénteken volt a srác utoljára a HA-n. Szeretném ezt már két napon belül lerendezni.
  Még egyszer köszi! Jelentkezem, akár kérem, akár nem.

  Dicsőség és Kondi!

 • Deadpapa

  fanatikus tag

  Igen ha érdekel Keddig vagyok ithol.Azaz jövő hét utánna Olaszország

 • Deadpapa

  fanatikus tag

  Szia.Most oda voltam sokáig ezért nem módositottam a hirdetést.Már csak a CPU van és a RAM van meg.A CPU 60 ért oda is adom egy cooler master 103 as hűtővel.A proci hibátlan 90% renderingre kelett többi játék raingbow LOL és COD Ramok 42 de egyben postával 100 pénz.

 • SomiZé

  újonc

  Hirdetés: MSI X99S SLI PLUS + Intel Xeon E5-2658 v3 ES + 16GB G.Skill + CM Hyper 103

  Szia!
  Érdekel az eszköz.
  A kérdésem, hogy garancia van e rájuk és mennyi még? Hova szól?
  A címben szerepel 16GB RAM is. Pontosítsuk, légy szíves a portékát! :R
  Köszönöm!
  Legyen jó napod!
  Zoli

  Dicsőség és Kondi!